0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

                                                                   Betaling
1. Wij accepteren momenteel een verscheidenheid van creditcards zoals Visa, MasterCard, Paypal. Het is gemakkelijk om een ​​creditcard gebruiken om te betalen voor uw schoenenlaatste.nl aankoop, gewoon doen als volgt:

 

1) Op uw winkelwagen pagina, klik op "check out" na beoordeling van uw items.

 

2) Op de Order Information pagina, onder betalingsmethoden, selecteert u Credit Card.

 

3) Klik op "controle voort te zetten" en in uw credit card gegevens in te vullen (kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode).

 

4) Als je eenmaal hebt ingevuld in uw betalingsgegevens, klikt u op Doorgaan om de betaling te voltooien voor uw punt (s).

 

schoenenlaatste.nl niet op te slaan of te herzien uw creditcardgegevens en persoonlijke informatie. Als zodanig moet eventuele problemen voordoen met betrekking tot uw credit card transactie, neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij voor hulp.

 

2. Volledige betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling, anders wordt uw bestelling ongeldig of gewist door het systeem.

 

3. Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie, zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer ingevuld bij het invullen van gegevens van uw koper.

 

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste shopping ervaring mogelijk te maken.